E-bike huren

E-bike huren in Eindhoven

NU een fiets reserveren >>

E-bike prijzen:

Per dag: € 25
Per week: € 149

Borg: 100,- per fiets

Waarom een fiets huren?

Woont u in of rond Eindhoven wonen en wilt u graag een of meer comfortabele en moderne e-bikes huren? Dan zit u goed bij Fietsverhuur Eindhoven, dé aanbieder van fraaie en betaalbare e-bikes in Eindhoven en omstreken. Maar waarom zou u eigenlijk een elektrische tweewieler huren? Er zijn tal van redenen om voor kortere of langere tijd een e bike te huren. Bijvoorbeeld omdat u een leuk uitje met collega’s organiseert, waarbij jullie ontspannen door de omgeving willen fietsen om daarna nog voldoende energie over te hebben voor een andere activiteit. Of omdat u met uw partner een lange fietstocht door de natuur wilt maken. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat uw eigen fiets defect is en u niet direct een nieuwe wilt kopen, maar deze ‘kans’ wilt benutten om te kijken welk soort elektrische fiets eventueel geschikt is voor aankoop. Een tijdje een e-bike lenen is dan een slim idee. En, een laatste voorbeeld, het kom ook voor dat mensen zonder fiets tijdelijk op de fiets moeten omdat er iets aan de hand is met hun rijbewijs, maar ze wel op het werk moeten zien te komen. Een e-fiets is dan handig vanwege het comfort en de snelheid waarmee u op locatie komt.

Voordelen van een e-bike huren

Een elektrische fiets huren heeft meerdere voordelen. De grootste voordelen van een ebike huren Eindhoven zijn:

  • Een elektrische fiets trapt heerlijk door het extra steuntje in de rug dat deze fiets biedt. Tegen de wind in fietsen of heuveltje op-heuveltje af is vanaf nu geen probleem meer!
  • Met een e bike doet u iets goeds voor het milieu. De auto kan thuis blijven, ook voor langere afstanden, wat minder CO2-uitstoot oplevert.
  • De snelheid die u met een e-bike kunt bereiken ligt hoger dan bij een normale fiets.
  • Elektrisch fietsen is ontspannend en goed voor lichaam en geest.

Het aanbod elektrische huurfietsen van Fietsverhuur Eindhoven

Bij Fietsverhuur Eindhoven kunt u – naast mountainbikes, stadsfietsen en racefietsen – tegen een aantrekkelijk huurtarief een elektrische fiets huren die gloednieuw is, comfortabel rijdt en een luxueuze uitstraling heeft. Een kwalitatief goede e bike die u bij ons kunt huren, is een Giant e-bike. Dit merk e-bike staat bekend als een van de betrouwbaarste en meest geavanceerde elektrische fietsen die momenteel gemaakt worden. De huurprijs voor een Giant e-bike bedraagt slechts 25 euro per dag. Mocht u deze fiets een hele week huren, dan kost dit 149 euro. Voordeliger elektrisch fietsen in Eindhoven gaat u niet vinden!

Bekijk onze website voor alle mogelijkheden

Neem nu een kijkje op onze website voor meer informatie over onze elektrische huurfietsen. Als u vragen heeft, kunt u uw telefoonnummer invullen en dan bellen wij u op om u van dienst te zijn. Graag tot ziens bij Fietsverhuur Eindhoven!

Een e-bike is geschikt voor:

City tour
100%
Grote afstanden buiten de stad
95%
Woon-werkverkeer
100%
Prestatie fietsen
15%
Off-road
0%

NU een fiets reserveren >>

Ophalen en terugbrengen van de huurfiets kan NIET op zondagen en maandagen, dan zijn we gesloten.

Verhuur voorwaarden

  • Prijzen geldig: tot december 2021
  • Legitimatie is verplicht
  • 1 persoon per fiets
  • Prijzen incl. Btw en excl. borg
  • Per fiets geldt een borg (contant)
  • Reserveren is verplicht

klik hier voor de volledige Bovag huurvoorwaarden die van toepassing zijn.

Ophaalpunt Fietsverhuur Eindhoven

BEL ME NU
+
Bel mij!